Rode achiote pasta de smaakmaker uit Yucatan (Mexico)

Ingrediënten

3 el anattopoeder
1 Habanero peper in stukjes gesneden zonder de zaadjes
sap van 2 limoenen
sap van een sinaasappel
6 teentjes knoflook fijngesneden
1 tl korianderpoeder
1 tl komijnpoeder
2 tl all spice poeder
1 tl oregano gedroogd
1 tl nootmuskaatpoeder
½ tl kruidnagelpoeder
1 tl zout
1 tl zwarte peper
0,5 dl azijn

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Meng alle ingrediënten door elkaar in een vijzel en stamp er een gladde pasta van. Als de pasta te droog is voeg er dan nog wat extra sinaasappelsap en azijn aan toe.