Ricotta taartje vulling italiaanse keuken tortine alla ricotta vulling

Ingrediënten

1 kg ricotta
3 eieren
100 gr Parmezaanse kaas
½ theelepel zout
1 theelepel oregano
100 gr gedroogde tomaat fijngesneden
30 gr zwarte olijven in stukjes gesneden

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Recept vulling van de ricotta taartjes uit de Italiaanse keuken

Meng alle ingrediënten in een kom tot een gladde massa.Bestuif een werkblad met bloem en rol het deeg uit (2 cm dit) tot het voldoende is om een vorm te bekleden.Vul dan de vorm met het ricotta mengsel en bak de taart gaar in een oven van 180c (+/- 35 minuten. Recept voor het deeg van de ricottataartjes