Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Vegetarisch » Quinoa taartjes met le petit dureavael en romero rozemarijn
Quinoa taartjes met le petit dureavael en romero rozemarijn
Ingrediënten
200 gr gekookte Quinoa
50 gr le petit Doruvael in kleine stukjes gesneden ( roodschimmelkaasje uit Montfoort)
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden ( soort manchego uit IJsselstein)
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
2 eieren
1 sjalot fijngesneden
2 eetlepels basilicumblaadjes
½ teentje knoflook fijngesneden
Boter om de vorm in te smeren ( mini muffin vorm)
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je taartjes van quinoa met romero rozemarijn
Verwarm de oven voor op 180c.Smeer de mini muffin vorm in met boter.Meng in een kom alle ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.Vul de vormpjes met de mix en bak de taartjes af in ongeveer 12-15 minuten.
Ook lekker:
Noedelsoep met varkensvlees bakbanaan en slakken bun oc
Zilveruitjes in het zuur atjar bawang timor
Punt paprika gevuld met gamba recept uit de spaanse keuken
Witte bonen met chorizo en venkel recept uit de spaanse keuken
Mayonaise van limoen kappertjes en yuzu poeder
Gember kippensoep met papaja en waterspinazie naar filipijns recept
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































