Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Quinoa taartjes met le petit dureavael en romero rozemarijn
Ingrediënten
200 gr gekookte Quinoa
50 gr le petit Doruvael in kleine stukjes gesneden ( roodschimmelkaasje uit Montfoort)
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden ( soort manchego uit IJsselstein)
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
2 eieren
1 sjalot fijngesneden
2 eetlepels basilicumblaadjes
½ teentje knoflook fijngesneden
Boter om de vorm in te smeren ( mini muffin vorm)
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Zo maak je taartjes van quinoa met romero rozemarijn
Verwarm de oven voor op 180c.Smeer de mini muffin vorm in met boter.Meng in een kom alle ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.Vul de vormpjes met de mix en bak de taartjes af in ongeveer 12-15 minuten.