Quinoa taartjes met le petit dureavael en romero rozemarijn

Ingrediënten

200 gr gekookte Quinoa
50 gr le petit Doruvael in kleine stukjes gesneden ( roodschimmelkaasje uit Montfoort)
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden ( soort manchego uit IJsselstein)
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
2 eieren
1 sjalot fijngesneden
2 eetlepels basilicumblaadjes
½ teentje knoflook fijngesneden
Boter om de vorm in te smeren ( mini muffin vorm)
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je taartjes van quinoa met romero rozemarijn

Verwarm de oven voor op 180c.Smeer de mini muffin vorm in met boter.Meng in een kom alle ingrediënten goed  door elkaar  en breng op smaak met zout en peper.Vul de vormpjes met de mix en bak de taartjes af in ongeveer 12-15 minuten.