Quiche van romero rozemarijn

Ingrediënten

300 gr knolselderij blokjes beetgaar gekookt
200 gr Romero Rozemarijn
4 eieren
4 dl crème fraiche
1 theelepel rozemarijn naaldjes
1 pak bladerdeeg
1 theelepel aardappelzetmeel (niet aangemaakt)
Peper en zout

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180c.Breek de eieren in een kom en voeg de kaas, knolselderij, crème fraiche, aardappelzetmeel en de rozemarijn toe. Meng dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe.Bedek een ingevette bakvorm ( 23 cm ) met bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Giet het kaas knolselderij mengsel in de vorm en bak de Quiche in 35 goudbruin.Tip: mocht het niet lukken om Romero rozemarijn te kopen dan kun je dit vervangen voor een goede oude kaas.