Quiche van le petit doruvael met lauwwarme antibiose dressing croustillant

Ingrediënten

4 plakken filo deeg
200 gram Le petit doureval
2 st sjalot fijngesneden
1 eetlepel groene olijven in ringen gesneden
1 eetlepel zwarte olijven in ringen gesneden
4 trostomaten geplisseerd en brunoise gesneden
1 rode paprika brunoise gesneden
1 teentjes knoflook fijngesneden
4 eetlepels balsamicoazijn
6 eetlepels olijfolie
Zeezout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Quiche van le petit doruvael met antiboise dressing

Verhit een Tefal pan met wat olie en bak de paprika, sjalot en de knoflook gaar.Doe dit dan in een sauspannetje en voeg de olijven, tomaat, olijfolie en de balsamico toe. Zet het pannetje apart.Leg de ½ plak filodeeg op de werkbank en smeer dit licht in met olie en vouwdubbel. Snij de plak in 3 gelijke stukken.Vul 1 stekertje met1/3 van de filo en doe hierin wat kaas. Verhit een Tefal pan en bak hierin de filo goudbruin.Maak ondertussen zachtjes de antibiose warm en serveer dit bij de crousstilant.