Quiche van hollandse asperge en romero rozemarijn

Ingrediënten

300 gr  asperges gekookt beetgaar
200 gr Romero Rozemarijn
4 eieren
2 dl crème fraiche
2 dl slagroom
1 nootmuskaatpoeder
1 eetlepel tijm
1 pak bladerdeeg
1 theelepel aardappelzetmeel
bladerdeeg
peper en zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180c.Breek de eieren in een kom en voeg de kaas, asperges , crème fraiche, slagroom, nootmuskaat, tijm en  aardappelzetmeel  toe. Meng dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe. Bedek een ingevette bakvorm ( 23 cm ) met bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Giet het kaas asperge mengsel in de vorm en bak de Quiche in 35 goudbruin.