Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Voorgerechten » Quiche van hollandse asperge en romero rozemarijn
Quiche van hollandse asperge en romero rozemarijn
Ingrediënten
300 gr asperges gekookt beetgaar
200 gr Romero Rozemarijn
4 eieren
2 dl crème fraiche
2 dl slagroom
1 nootmuskaatpoeder
1 eetlepel tijm
1 pak bladerdeeg
1 theelepel aardappelzetmeel
bladerdeeg
peper en zout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180c.Breek de eieren in een kom en voeg de kaas, asperges , crème fraiche, slagroom, nootmuskaat, tijm en aardappelzetmeel toe. Meng dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe. Bedek een ingevette bakvorm ( 23 cm ) met bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Giet het kaas asperge mengsel in de vorm en bak de Quiche in 35 goudbruin.
Ook lekker:
Krokante aubergine met honing een spaanse tapas specialiteit
Gorgonzolamousse creme bavarois recept
Stoofschotel van zoete aardappel recept uit de cubaanse keuken tambor de name
Pecannoten taart recept uit de cajun keuken recept bestaat uit 2 delen
Witte bonen met chorizo en venkel recept uit de spaanse keuken
Salade van bakkeljouw en sinaasappel recept uit de spaanse keuken remojon
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































