Portugese kipspiesjes van de bbq frango grelhad

Ingrediënten

5 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel pimenton de la Verra
Sap van 1 limoen
2 theelepels grof zeezout
2 theelepels chilipepers gedroogd
350 gr kippendijen in stukjes gesneden
4 spiesen
1/2 theelepel zwarte peper gemalen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Portugese kippenspiesjes van de BBQ in een marinade van pimenton de la Verra

Doe de knoflook, paprikapoeder, zout, chilipepers, zwarte peper, limoensap en olijfolie in een keukenmachine en draai dit tot een gladde pasta. Doe deze pasta in een kom en meng er het gesneden kippenvlees door.Dek de kom af met folie en laat het minimaal 2 uur marineren in de koelkast. Haal na 2 uur het vlees uit de marinade en rijg het vlees op de spiesjes. Rooster de spiesjes op de BBQ gaar.