Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Nagerechten » Pompoentaart ( millassou) recept uit de franse keuken
Pompoentaart ( millassou) recept uit de franse keuken
Ingrediënten
750 gr pompoen
3 eieren
2,5 dl melk
180 gr suiker
merg van ½ vanillestokje
100 gr boter
190 gr maismeel
boter om het vormpje in te smeren
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
De klassieke millassou uit de franse keuken maak je zo
Schil de pompoen snij deze in vier stukken verwijder de zaden en snij in kleine stukjes.Breng een pan met water aan de en kook de pompoen gaar.Giet de pompoen dan af draai fijn in de keukenmachine en laat de pompoenmassa iets afkoelen.Meng de pompoen met de andere ingrediënten en roer dit goed glad.Smeer de vorm in met wat boter en doe het pompoenmengsel in de vorm. Bak de taart op 180c in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar.
Ook lekker:
Rauwe tonijn gemarineerd in spicy tomatendressing tonno crudo con salsa piccante
Roergebakken biefstuk met chayote recept uit de vietnamese keuken
Hete bliksem met gedroogde appels en winterpostelein
Bitterkoekjes ijs recept
notenbrood recept van componist haarlem
Tomaten relish recept uit de keuken van afghanistan
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































