Pompoen cheesecake

Ingrediënten

15 stuks mariakaakjes fijngemalen
2 el honing
2 dl ahornsiroop
150 gr boter gesmolten
250 gr zachte cream cheese
200 gr gekookte pompoen fijngemalen
merg van 1 vanillestokje
4 eieren
80 gr bloem

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Cheescake van pompoen en ahornsiroop met vanille

Maakjes met de gesmolten boter en de honing in een kom.Druk dit mengsel op de bodem van een ingesmeerde springvorm goed aan en laat afkoelen.Doe de ahornsiroop, eieren en het vanillemerg in de kom van de keukenmachine en klop dit 1 minuut op.Roer in een andere kom de cream cheese met de bloem en de pompoen los.Meng dit door het eimengsel tot een glad beslag.Giet dit beslag op de koekjesbodem en bak de taart op 150 c in ongeveer 2 uur gaar.