Polenta met geitenkaas en rucolapesto recept

Ingrediënten

350 gr snelkookpolenta
2,5 liter groentenbouillon
½ theelepel zout
50 gr ongezouten boter
3 rolletjes geitenkaas in plakjes gesneden
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden
1 recept rucola pesto ( recept staat op de site)

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Voeg dan de polenta toe en breng dit al roerend weer aan de kook. Zet het vuur dan lager( blijf roeren) en kook de polenta onder voortdurend roeren in 12 minuten gaar.Voeg dan de boter, geitenkaas en de Romero rozemarijn toe en roer dit goed door, breng op smaak met zout en peper.Schep de polenta in borden en leg er wat van de rucolapesto bovenop. Garneer evt nog af met wat pijnboompitten en wat blaadjes rucola.