Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Vegetarisch » Polenta met geitenkaas en rucolapesto recept
Polenta met geitenkaas en rucolapesto recept
Ingrediënten
350 gr snelkookpolenta
2,5 liter groentenbouillon
½ theelepel zout
50 gr ongezouten boter
3 rolletjes geitenkaas in plakjes gesneden
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden
1 recept rucola pesto ( recept staat op de site)
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Voeg dan de polenta toe en breng dit al roerend weer aan de kook. Zet het vuur dan lager( blijf roeren) en kook de polenta onder voortdurend roeren in 12 minuten gaar.Voeg dan de boter, geitenkaas en de Romero rozemarijn toe en roer dit goed door, breng op smaak met zout en peper.Schep de polenta in borden en leg er wat van de rucolapesto bovenop. Garneer evt nog af met wat pijnboompitten en wat blaadjes rucola.
Ook lekker:
Pepperoni maÏs muffins met pizza topping
Madeleine met citroen en karamel recept
Hete bliksem met gedroogde appels en winterpostelein
Krokante inktvis in specerijen recept uit de maleise keuken
Pinchos van varkensvlees tapas recept pinchos morunos
Knoflook en peper dip recept voor brood uit australië garlic & bush pepper cream
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































