Poffertjes van zoete aardappel, geitenkaas, bosui en gedroogde tomaat recept

Ingrediënten

400 gr zoet aardappels geschild en in stukjes gesneden
125 gr fijn polentameel
30 gr roomboter
1 teentje knoflook fijngesneden
1 stuks bosui fijngesneden
25 gr gedroogde tomaat klein gesneden
150 gr zachte geitenkaas
zout en peper
Olijfolie om te bakken

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Poffertje van zoete aardappel geitenkaas en gedroogde tomaat

Kook de zoete aardappels gaar en stamp er puree van.Voeg de andere ingrediënten toe en breng op smaak met zout en peper.Vorm van de puree bolletjes ( evt met een kleine ijsknijper).Verhit de olie in een pan en bak de poffertjes aan allebei de kanten goudbruin.Lekker met een salade of met gegrilde bosui.