Pizzadeeg van kastanje meel

Ingrediënten

250 gr bloem
250 gr kastanje meel
1 eieren
10 gr suiker
10 gr zout
1 dl lauw water
1 eetlepel verse tijm erdoor
2 teentjes knoflook fijngesneden
20 gr verse gist
1 dl melk
90 gr gesmolten boter

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Pizzadeeg van kastanje meel voor glutenvrij dieet

Los het gist op in lauwwarm water.Doe alle andere ingrediënten in een kom en maak een kuiltje in het midden. Giet hier het gistmengsel in en meng alles tot een glad en soepel deeg.Leg een natte theedoek op de kom en laat het deeg op een warme plek 30 minuten rijzen (het deeg moet 1x in volume toenemen.Werk na 30 minuten het deeg goed door en het is gebruiksklaar.