Pizza voor de bbq south carolina crawfish pizza

Ingrediënten

1/2 recept pizza deeg ( recept staat op de site)
8 sjalotten in ringetjes gesneden
1 rode 1 groen 1 gele paprika in blokjes gesneden
5 stengels bleekselderij schoongemaakt en in blokjes gesneden
4 bollen knoflook
1 eetlepel olijfolie
Aluminiumfolie
500 gr rivierkreeftenstaartjes gepeld
1 doosje mini smaak tomaatjes
100 gr boter
5 dl slagroom
100 gr geraspte kaas

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Snij de bovenkant van de knoflook bol af.Scheur een stuk aluminiumfolie en leg hier de knoflook bol samen met de olijfolie op.Pak de bol in het aluminium folie in en rooster deze in de BBQ.Maak nu eerst het pizza deeg en laat dit rusten.Verhit de boter in een pan en bak de sjalotten kort aan.Voeg dan de room toe en de knoflook ( knoflook zonder schil dit kun je zo uit de bol knijpen).Kook de room in tot de helft zet dan het vuur uit en laat afkoelen.Snij ondertussen de paprika’s en de selderij in kleine blokjes en de tomaten in dunnen plakjes.Nu kun je het pizzadeeg uitrollen tot een ronde pizza.Leg hierop de roomsaus dan de rivierkreeftjes de paprika en dan de bleekselderij.Strooi er dan nu de geraspte kaas over en bak af in de BBQ.