Pinchos van varkensvlees tapas recept pinchos morunos

Ingrediënten

400 gr varkenshaas in blokjes van 2 bij 2 cm gesneden
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels sushiazijn
2 theelepels komijnpoeder
1 eetlepel pimenton de la vera
1 eetlepel zoete paprikapoeder
2 teentjes knoflook fijngesneden
8 houten pennen
1/2 theelepel zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Pinchos van varkenshaas met gerookte paprika Spaans recept

Meng alle ingrediënten ( behalve het vlees) door elkaar in een kom.Voeg dan het vlees toe en laat dit 5 uur marineren.Prik het vlees op een houten pen en bak het vlees gaar in een BBQ of in een tefalpan.