Pinchos van kip tapas recept pinchitos de pollo

Ingrediënten

600 gr kippendijenvlees in stukjes gesneden
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gemalen koriander
2 teentjes knoflook fijngesneden
Sap van 2 limoenen
Rasp van 1 limoen
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper
8 houten spiesen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Pinchos van kippendijenvlees met komijn naar Spaans recept

Doe de kipstukjes in een komen voeg de komijn, koriander, knoflook, limoensap, olijfolie en het zout en peper toe.Roer dit goed door dek dan de kom af en laat dit 4 uur in de koelkast marineren.Haal na 4 uur de kip uit de koelkast en prik deze op de spiesen.Grill de spiesen gaar op de BBQ of in een grillpan.