Piepkuiken van de bbq met limoenbladeren ga la chanh

Ingrediënten

2 kleine piepkuikens ( 350 gr )
15 limoenbladeren
rasp van 2 limoenen
4 teentjes knoflook fijngesneden
2 rode pepers fijngesneden
1 eetlepels verse gember geraspt
2 st limoengras fijngesneden
4 sjalotten
2 theelepel vijf specerijenpoeder
1 theelepel bruine suiker
1 theelepel zwarte peper gemalen
2 eetlepels Thaise vissaus

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Geroosterde piepkuiken met limoen naar Vietnamees recept

Verwijder alle botten en het karkas uit de piepkuikens zodat je alleen het vlees met vel over houd. Verwijder de nerf uit het limoenblad en draai dit samen met de andere ingredienten in de keukenmachine tot een fijne pasta. Smeer deze pasta over de 2 piepkuikens en laat dit minimaal 5 uur marineren. Rooster na de 5 uur de kuikens op de BBQ en bestrooi voor het serveren met limoen chili zout .