Picadillo recept het traditionele gerecht uit de cubaanse keuken

Ingrediënten

750 gr rundergehakt
3 uien fijngesneden
3 groene paprika’s in blokjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
4 teentjes knoflook fijngesneden
4 trostomaten fijngesneden
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel kaneel
½ theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel oregano gedroogd
50 gr groene olijven fijngesneden
50 gr rozijnen
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper
Peper uit de molen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

erhit de olie in een pan en bak de uien, knoflook en de paprika kort aan. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul gaar. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en laat dit 30 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met gestoofde okra Cubaanse stijl