Picadillo recept het traditionele gerecht uit de cubaanse keuken

Ingrediënten

750 gr rundergehakt
3 uien fijngesneden
3 groene paprika’s in blokjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
4 teentjes knoflook fijngesneden
4 trostomaten fijngesneden
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel kaneel
½ theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel oregano gedroogd
50 gr groene olijven fijngesneden
50 gr rozijnen
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper
Peper uit de molen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Picadillo de klassieker uit de Cubaanse keuken

Verhit de olie in een pan en bak de uien, knoflook en de paprika kort aan. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul gaar. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en laat dit 30 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met gestoofde okra Cubaanse stijl