Pepperoni maÏs muffins met pizza topping

Ingrediënten

190 gr bloem
60 gr maismeel
1 theelepel Suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel Zout
1 ei
3 dl melk
4 eetlepels olie
1 dl tomatensaus
50 gr geraspte parmezaanse kaas
80 gr Pepperoni fijngesneden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Muffin van maismeel met parmazaanse kaas en pepperoni

Verwarm de oven voor op 180c.Doe de bloem, maïsmeel, suiker, bakpoeder en zout  in een kom  meng dit goed door en maak een kuiltje in het midden.Meng in een andere kom  het ei, de melk en de olie goed door elkaar. Giet  dit mengsel  in het kuiltje van het meel en roer dit door totdat je een mooi beslag krijgt.Smeer een mini muffin vorm in met wat boter en verdeel het beslag over de vorm ( schep de vormpjes niet te vol ).Schep over elk vormpje dat gevuld is met beslag een  halve theelepel tomatensaus  druk  dit iets aan, strooi er dan wat Parmezaanse kaas  over.Als laatste strooi je over elke kaas laag wat fijn gehakte pepperoni.  Bak de muffins af op 180c in ongeveer 13 minuten.