Pastechi met kaasvulling het streetfood uit curacao

Ingrediënten

200 gr oude kaas geraspt
2 tl pimenton de la vera
2 pakjes mon chou roomkaas
1 recept pastechi deeg

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Kaasvulling voor Pastechi het streetfood van Curacao

Werkwijze Pastechi:

Rol het deeg uit tot het ongeveer 1/2cm dik is. Steek met een ronde steker het deeg uit zodat je  rondjes uit het deeg krijgt. Maak de rondjes nog iets platter door e stevig op te drukken.Vul de deegrondjes  met een  theelepel van de vulling.Bestrijk de randjes van de cirkel met wat water en vouw het deeg dubbel. Druk de randjes goed aan met een vork: Frituur de pastechi in olie van ongeveer 175 graden totdat ze goudkleurig zijn. Recept pastechi deeg