Parfait maken basis recept seinpost

Ingrediënten

12  st eidooiers
3  hele eieren
300 gr suiker
1 ltr slagroom half opgeslagen

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Meng de eieren ,eidooiers en suiker in een kom en tik dit au bain marie luchtig op tot 72c.Haal dan de kom uit de bain marie en klop het eimengsel in een keukenmachine weer koud. Sla ondertussen de slagroom net zo ver totdat deze bijna stijf is.Meng nu het koude eimengsel voorzichtig met de geslagen slagroom en roer dit glad. Vul de parfaitbasis af in een vorm en zet dit in de vriezer.

Deze basis parfait kun je gebruiken voor bv honingparfait

Ook lekker sinaasappelparfait of chocoladeparfait