Keukenvuur
  • 030 7370051
  • info@keukenvuur.nl
  • kookworkshop keuzehulp
  • Over ons
  • Kookworkshops
    • Thema Workshops
      • BBQ kookworkshop
      • Drie- of vier gangen seizoensmenu
      • Chocolade kookworkshop
      • Whisky kookworkshop
      • Koken met bier
      • Vegetarische\Vegan workshop
      • Insecten kookworkshop
      • Koken als medicijn
      • Koken zonder zout kookworkshop
      • Sushi & Sashimi kookworkshop
      • Dim Sum kookworkshop
      • Streetfood kookworkshop
    • Lokale keukens
      • Amerika Hawaii
      • Australië
      • Cambodja
      • Caraïbisch gebied
      • Costa Rica
      • Cuba
      • Filipijnen
      • Frankrijk
      • Holland
      • India
      • Indonesië
      • Italië
      • Laos
      • Maleisië
      • Mauritanië
      • Mexico
      • Sri Lanka
      • Thailand
      • Vietnam
      • Zuid-Afrika
    • Tapas kookworkshop
    • Voor bedrijven
    • Referenties
  • Kok aan huis
    • Chef aan huis referenties
  • Catering
    • Catering Bruiloft
    • Partycatering
    • BBQ catering in Utrecht
    • Partyfood
    • Lunches
    • Referenties
  • Aanbiedingen
    • Indonesische kookworkshop
    • Hapjesboxen
  • Referenties
  • Zakelijk
    • Kookworkshops voor bedrijven
    • Vergaderarrangementen
    • Kookworkshop voor 10 personen
    • Grote groepen
    • Kookworkshop op maat
  • Contact

Recepten

Zoek de lekkerste recepten

20 februari 2020

By WQ4p2xthYexwBkTQ

Home » Recepten » Fermenteren » paprika scoby

paprika scoby

Ingrediënten

5 dl paprikajus
6 dl hydrolaat mint dragon
400 gr bruine suiker bio
1 dl backslap
6 dl water
1 scoby

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

bekijk aanbieding

Bereiding

7 dagen 26c

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • WhatsApp

Ook lekker:

Zoet zuur marinade voor wintergroenten

Atjar lombok rawit zoetzuur van rawit

Stoofpot van vis met vongole en aardappel recept uit de spaanse keuken

Noga Montelimar een heerlijk (ijs) recept

Zalmfilet in ananas pepersaus sam road

Dim sum gefrituurd met hollandse asperge buikspek ( char siu) en sesamzaadjes

Inspirerende kookworkshops‎

Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!

Start de keuzehulp

Recepten / gerechten

  • Basisrecepten
  • Bier
  • Borrelhapjes
  • Chocolade Koekjes
  • Dim Sum
  • Feesthapjes
  • Fermenteren
  • Gevogelte
  • Grill Dome Big Green Egg kamado joe
  • Hoofdgerechten
  • Ijs
  • Nagerechten
  • Soepen
  • Streetfood
  • Tapas
  • Vegetarisch
  • Vis
  • Vlees
  • Voorgerechten
  • Wild

Lokale keuken

  • Afrikaans
  • Amerikaanse Recepten
  • Australische
  • Aziatisch
  • Cambodjaans
  • Caribische
  • Chinees
  • Costa Rica Recepten
  • Cubaanse
  • Dim Sum
  • Duits
  • Feesthapjes
  • Filipijnse
  • Indiase
  • Indonesische
  • Italiaans
  • Japanse
  • Laos
  • Maleise
  • Mexicaanse Recepten
  • Portugese
  • Sri-lanka Recepten
  • Thaise
  • Vietnamese

Contact gegevens

KeukenVuur
Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

030 7370051

info@keukenvuur.nl

keukenvuur.nl

Handig

  • Blog
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Privekok Utrecht
  • Kookcursus Utrecht
  • Kookworkshop Utrecht
  • Workshop koken
  • Kookles
  • Workshop wild koken
  • Leren koken
  • Italiaans koken
  • Italiaans leren koken
  • Italiaans koken Utrecht
  • Sushi workshop

Menu

  • Kookworkshops
  • Over ons
  • Kookstudio Utrecht
  • Teambuilding koken
  • Vrijgezellenfeest
  • Kok aan huis
  • Aanbiedingen
  • Catering
  • Partycatering
  • Catering Bruiloft
  • Workshop sushi maken
  • Tapas maken

Reviews

Plaats een recensie

Keukenvuur© 2019 Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Keukenvuur© 2019 Ale rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy