Keukenvuur
  • 030 7370051
  • info@keukenvuur.nl
  • kookworkshop keuzehulp
  • Over ons
  • Kookworkshops
    • Thema Workshops
      • BBQ kookworkshop
      • Drie- of vier gangen seizoensmenu
      • Barbeque kooworkshop
      • Chocolade kookworkshop
      • Whisky kookworkshop
      • Koken met bier
      • Vegetarische workshop
      • Insecten kookworkshop
      • Koken als medicijn
      • Zonder zout workshop
      • Sushi & Sashimi kookworkshop
      • Dim Sum kookworkshop
      • Streetfood kookworkshop
    • Lokale keukens
      • Amerika Hawaii
      • Australië
      • Cambodja
      • Caraïbisch gebied
      • Costa Rica
      • Cuba
      • Filipijnen
      • Frankrijk
      • Holland
      • India
      • Indonesië
      • Italië
      • Laos
      • Maleisië
      • Mauritanië
      • Mexico
      • Sri Lanka
      • Thailand
      • Vietnam
      • Zuid-Afrika
    • Tapas kookworkshop
    • Voor bedrijven
    • Referenties
  • Kok aan huis
    • Referenties
  • Catering
    • Catering Bruiloft
    • Partycatering
    • BBQ catering in Utrecht
    • Partyfood
    • Lunches
    • Referenties
  • Aanbiedingen
    • Indonesische kookworkshop
    • Hapjesboxen
  • Referenties
  • Zakelijk
    • Kookworkshops voor bedrijven
    • Vergaderarrangementen
    • Kookworkshop voor 10 personen
    • Grote groepen
    • Kookworkshop op maat
  • Contact

Recepten

Zoek de lekkerste recepten

20 februari 2020

By WQ4p2xthYexwBkTQ

Home » Recepten » Fermenteren » paprika scoby

paprika scoby

Ingrediënten

5 dl paprikajus
6 dl hydrolaat mint dragon
400 gr bruine suiker bio
1 dl backslap
6 dl water
1 scoby

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

bekijk aanbieding

Bereiding

7 dagen 26c

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • WhatsApp

Ook lekker:

Mexicaans specerijenmengsel recado marinade voor vlees op de bbq

Gerookte paling mousse recept

Empanada van rundvlees met bakbanaan empanada de carne con platano

Kruidig gehakt brood recept perkedel bakar

Rauwe tonijn gemarineerd in spicy tomatendressing tonno crudo con salsa piccante

Gazpacho recept uit cordoba salmorejo

Inspirerende kookworkshops‎

Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!

Start de keuzehulp

Recepten / gerechten

  • Basisrecepten
  • Bier
  • Borrelhapjes
  • Chocolade Koekjes
  • Dim Sum
  • Feesthapjes
  • Fermenteren
  • Gevogelte
  • Grill Dome Big Green Egg kamado joe
  • Hoofdgerechten
  • Ijs
  • Nagerechten
  • Soepen
  • Streetfood
  • Tapas
  • Vegetarisch
  • Vis
  • Vlees
  • Voorgerechten
  • Wild

Lokale keuken

  • Afrikaans
  • Amerikaanse Recepten
  • Australische
  • Aziatisch
  • Cambodjaans
  • Caribische
  • Chinees
  • Costa Rica Recepten
  • Cubaanse
  • Dim Sum
  • Duits
  • Feesthapjes
  • Filipijnse
  • Indiase
  • Indonesische
  • Italiaans
  • Japanse
  • Laos
  • Maleise
  • Mexicaanse Recepten
  • Portugese
  • Sri-lanka Recepten
  • Thaise
  • Vietnamese

Contact gegevens

KeukenVuur
Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

030 7370051

info@keukenvuur.nl

keukenvuur.nl

Handig

  • Blog
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Privekok Utrecht
  • Kookcursus Utrecht
  • Kookworkshop Utrecht
  • Workshop koken
  • Kookles
  • Workshop wild koken
  • Leren koken
  • Italiaans koken
  • Italiaans leren koken
  • Italiaans koken Utrecht
  • Sushi workshop

Menu

  • Kookworkshops
  • Over ons
  • Kookstudio Utrecht
  • Teambuilding koken
  • Vrijgezellenfeest
  • Kok aan huis
  • Aanbiedingen
  • Catering
  • Partycatering
  • Catering Bruiloft
  • Workshop sushi maken
  • Tapas maken

Reviews

Plaats een recensie

Keukenvuur© 2019 Alle rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy

Keukenvuur© 2019 Ale rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy