Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Pandan cake recept uit de maleisische keuken pandan chiffon cake
Ingrediënten
5 st eiwitten
125 gr suiker
5 st eigelen
60 gr suiker
1 tl pandan essence
150 gr bloem
1 tl bakpoeder
5 el maisolie ( evt zonnebloemolie)
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je Pandan Chiffon cake recept uit de Maleise keuken
Maak de kom en de garde van de keukenmachine vetvrij door er wat citroensap overheen te halen.Klopt de eiwitten op en voeg beetje bij beetje de 125 gr suiker toe.Meng de eigelen met de suiker en de essence in een kom en roer dit goed door.Meng de eiwit en de eigelen goed door elkaar en voeg de bloem , bakpoeder en de olie toe en meng dit tot een gladde massa.Besmeer de chiffon vorm met boter en bestuif deze met bloem.Stort het cakemengsel in de vorm en bak de cake gaar op 150 c in ongeveer 60 minuten.
Ook lekker:
Dessert van de big green egg grill dome pizza met vijgen en whisky karamelsaus
Suikerdeeg recept voor veel verschillende taarten
Pecannoten taart topping
In serranoham gebakken coquille met madeleine van parmezaanse kaas en een lauwwarme dressing op basis van gedroogde tomaat
Sardine tapa gefrituurd sardinas fritas en adobo
Maak echte vanillesaus met verse vanille heerlijk bij desserts
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































