Ovenschotel van vis recept van uit australië aboriginal matong fish

Ingrediënten

1 zijde visfilet
2 dl witte wijn
3 theelepel kerriepoeder
3 teentjes knoflook fijngesneden
2 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel gember geraspt
2 uien fijngesneden
1 eetlepel galanga geraspt
4 eetlepels soya saus ( paddenstoel)
zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Snij de visfilets in porties en bak de filets aan beide zijden kort aan. Doe de visfilets in een ovenschaal en ga verder met de saus.Verhit olie in een pan voeg de uien toe en deze op laag vuur gaar.Voeg de knoflook, galanga en de gember toe en bak dit op laag vuur 10 seconden mee.Blus dit af met de witte wijn voeg de kerriepoeder toe en breng dit aan de kook.Haal de pan van het vuur en voeg de soja saus toe en roer goed door.Giet deze saus over de vis en bak de vis verder in de oven gaar +/- 12 minuten

.