Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Ondeh-ondeh dessert recept uit de maleise keuken

Ingrediënten
300 gr zoet aardappelpuree
100 gr rijstebloem
80 gr cassave bloem
50 gr suiker
4 el water
2 tl pandan essence
150 gr kokossuiker
kokosrasp
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Dessert van rijst en kokos recept uit de Maleise keuken
Meng de zoet aardappel, rijstebloem, cassave, suiker, water en de pandan essence tot een mooi deeg.Verdeel dit deeg in kleine balletjes en vul deze balletjes met de kokossuiker.Breng een pan met water aan de kook en gaar hierin de balletjes( ze zijn gaar als ze boven komen drijven).Haal de balletjes dan uit het water en rol ze door de kokosrasp.