Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken
HOE MAAK JE DIT GERECHT?
Ingrediënten:
– 200 gr rundergehakt
– 1 ui fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 1 theelepel ketoembar
– 1 eetlepel koenjit
– Rasp van 1 citroen
– 1 eetlepel tamarinde
– 2 eetlepels kokosmelk
– 200 gr rundergehakt
– 1 ui fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 1 theelepel ketoembar
– 1 eetlepel koenjit
– Rasp van 1 citroen
– 1 eetlepel tamarinde
– 2 eetlepels kokosmelk
– 1 theelepel laos
– ½ bosje fijngesneden selderij
– 3 eetlepels olie
– ½ theelepel zout
– 3 eetlepels olie
– ½ theelepel zout
Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken
Bereiding:
Verhit de olie in een Tefal pan en bak hierin de ui en knoflook op laag vuur.Voeg het gehakt toe en bak dit los totdat het gaar is.Meng in een kom de eieren, ketoembar, laos, koenjit, citroenschil, tamarinde, kokosmelk , zout en de selderij goed door elkaar.Verhit olie in een Tefal pan en bak van de eieren mix twee omeletten.Leg in het midden van de omeletten een beetje van de rundergehakt en vouw de omelet dicht.
Neem contact op!Misschien vind u dit ook wel leuk