Omelet gevuld met gehakt recept uit de Indonesische keuken Dadar Isie

Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken

Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 200 gr rundergehakt
– 1 ui fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 1 theelepel ketoembar
– 1 eetlepel koenjit
– Rasp van 1 citroen
– 1 eetlepel tamarinde
– 2 eetlepels kokosmelk
– 1 theelepel laos
– ½ bosje fijngesneden selderij
– 3 eetlepels olie
– ½ theelepel zout

Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken

Bereiding:

Verhit de olie in een Tefal pan en bak hierin de ui en knoflook op laag vuur.Voeg het gehakt toe en bak dit los totdat het gaar is.Meng in een kom de eieren, ketoembar, laos, koenjit, citroenschil, tamarinde, kokosmelk , zout en de selderij goed door elkaar.Verhit olie in een Tefal pan en bak van de eieren mix twee omeletten.Leg in het midden van de omeletten een beetje van de rundergehakt en vouw de omelet dicht.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise kookworkshop volgen
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept