Omelet gevuld met gehakt recept uit de indonesische keuken dadar isie

Ingrediënten

200 gr rundergehakt
1 ui fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel ketoembar
1 eetlepel koenjit
Rasp van 1 citroen
1 eetlepel tamarinde
2 eetlepels kokosmelk
1 theelepel laos
½ bosje fijngesneden selderij
3 eetlepels olie
½ theelepel zout

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je de gevulde omelet uit de Indonesische keuken

 

Verhit de olie in een Tefal pan en bak hierin de ui en knoflook op laag vuur.Voeg het gehakt toe en bak dit los totdat het gaar is.Meng in een kom de eieren, ketoembar, laos, koenjit, citroenschil, tamarinde, kokosmelk , zout en de selderij goed door elkaar.Verhit olie in een Tefal pan en bak van de eieren mix twee omeletten.Leg in het midden van de omeletten een beetje van de rundergehakt en vouw de omelet dicht.