Okra recept voor de bbq workshop big green egg grill dome soulfood mama delilah’s bacon okra poppers

Ingrediënten

– 16 plakjes katenspek in de lengte gesneden ( of bacon)
– 24 st grote okra
– 500 gr room kaas
– 250 gr geraspte harde kaas
– 1 theelepel cajun kruiden
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– 1 theelepel gedroogde peterselie
– Peper uit de molen
– Houten prikkers

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Doe de roomkaas samen met de geraspte kaas en de cajun kruiden in een kom.Snij het steeltje van de okra af en snij de okra in de lengte doormidden.Haal met behulp van een lepel de binnenkant eruit.Vul de okra nu met roomkaas en druk de 2 stukken weer tegen elkaar.Draai om de okra ½ plakje katenspek en zet vast