Okra recept voor de bbq workshop big green egg grill dome soulfood mama delilah’s bacon okra poppers

Ingrediënten

16 plakjes katenspek in de lengte gesneden ( of bacon)
24 st grote okra
500 gr room kaas
250 gr geraspte harde kaas
1 theelepel cajun kruiden
1 theelepel gedroogde basilicum
1 theelepel gedroogde peterselie
Peper uit de molen
Houten prikkers

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Doe de roomkaas samen met de geraspte kaas en de cajun kruiden in een kom.Snij het steeltje van de okra af en snij de okra in de lengte doormidden.Haal met behulp van een lepel de binnenkant eruit.Vul de okra nu met roomkaas en druk de 2 stukken weer tegen elkaar.Draai om de okra ½ plakje katenspek en zet vast