Oempa loempa chips

Ingrediënten

150 gr pure chocolade fijn gesneden
175 gr bloem
30 gr cacaopoeder
1 tl bakpoeder
150 gr zachte roomboter
150 gr suiker
snufje zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

oempa loempa chips is een van de recepten die wij gebruiken voor de willie wonka chocoladeworkshop.

Roer in een kom de boter, suiker en het zout door elkaar. Voeg dan de bloem, cacao en bakpoeder en de chocolade  toe en meng dit goed door elkaar. Maak van dit deeg 2 rollen ter grote van een tennisbal . Leg dit deeg 15 minuten in de vriezer zodat het weer iets harder kan worden. Verwarm nu de oven voor op 170 graden. Snij nu van de rollen deeg rondjes van ongeveer 1 cm dik. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak in een oven van 170c in +/- 12 minuten.