Noten brownie recept glutenvrij

Ingrediënten

4 dl dikke kokosmelk
50 gr cacaopoeder
1 tl kaneelpoeder
merg van ½ vanillestokje
40 gr honing
40 gr amandelpoeder
50 gr gemalen kokos
50 gr gebroken walnoten
150 gr donkere chocolade in stukjes gesneden
2 eieren
boter

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Brownie met chocolade walnoot en honing glutenvrij recept

 

Doe de  kokosmelk, kaneelpoeder, honing, ei, vanillestokje  en de cacaopoeder in een kom en meng dit goed door elkaar. Voeg dan de gemalen kokos, chocolade,  amandelpoeder en de walnoten toe en roer dit goed door. Stort deze massa in een met boter besmeerde bakvorm en bak de brownies op 170c in ongeveer 20 minuten gaar.