Noorse zalmfilet met truffelgratinsaus en tomatensalsa

Ingrediënten

320 gr Noorse zalmfilet
4 stuks geplisseerde trostomaat
15 gr gedroogde tomaat geweld en fijngesneden
1 sjalot fijngesneden
1/5 bosje bieslook fijngesneden
2 eetlepels sushiazijn
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel truffelolie
1 theelepel truffelsalsa
Peper uit de molen
Grof zeezout
– Een paar takjes bakje Basil Cress
– receptuur truffelgratinsaus ( recept staat op de site)

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Noorse zalmfilet met truffel gratin saus en tomaten salsa

Maak de zalm schoon en snij deze in dunne plakjes.Snij de trostomaat in kleine blokjes en meng dit met de gedroogde tomaat, sjalot, bieslook, sushiazijn, olijfolie, truffelolie, truffelsalsa peper.Neem een groot wit bord en strooi hier wat grof zeezout en gemalen peper op.Leg hier de zalmplakjes in een ronde vorm op en strooi er nog wat zeezout en gemalen peper overheen.Verdeel nu de truffel gratinsaus over de zalmplakjes en gratineer de zalm af. Garneer af met de tomatensalsa en basil cress