Noorse zalmfilet met gratin van korenwolf trappiste bier en tomatensalsa

Ingrediënten

2/3 zijde Noorse zalmfilet schoongemaakt
1 recept gratinsaus korenwolf trappiste bier
1 recept Tomatensalsa van gedroogde trostomaat

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Maak de zalm schoon en snij deze in dunne plakjes. Neem een groot wit bord en strooi hier wat grof zeezout en gemalen peper op. Verdeel de dun gesneden plakjes zalm over het bord en strooi er nog wat zeezout en gemalen peper over. Verdeel nu de gratinsaus over de zalmplakjes en gratineer de zalm af. Garneer af met de trostomatensalsa.