Mosselen in masala curry recept uit de indiase keuken

Ingrediënten

1 kg mosselen gewassen en uitgezocht
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 dl kokosmelk
1 dl kippenbouillon
1 el geraspt gember
3 trostomaten zonde het zaad en vel in blokjes gesneden
3 el masalapasta
rasp van 1 limoen
½ tl zout
1/3 bosje korianderblaadjes fijngesneden
zonnebloem olie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Bereiding:

Verhit de olie in een pan en bak de masalapasta kort aan. Voeg dan de mosselen, knoflook, kokosmelk, kippenbouillon, gember, tomaten, zout en de limoenrasp toe schud alles goed door elkaar. Doe een deksel op de pan en kook de mosselen op hoog vuur  gaar. Zet dan het vuur uit en meng er de gesneden korianderblad door. Recept masala pasta