Mosselen in hinleh curry recept uit de keuken van birma

Ingrediënten

– 1 kg mosselen gewassen en uitgezocht
– 2 teentjes knoflook fijn gesneden
– 1 dl kokosmelk
– 1 dl kippenbouillon
– 3 trostomaten zonder het zaad en vel in blokjes gesneden
– 2 eetlepels Hinleh curry pasta
– ½ theelepel zout
– 1/3 bosje Thaise basilicum blaadjes
– zonnebloem olie

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de Hinlehpasta kort aan. Voeg dan de mosselen, knoflook, kokosmelk, kippenbouillon, tomaten en het zout toe en schud alles goed door elkaar. Doe een deksel op de pan en kook de mosselen op hoog vuur gaar. Zet dan het vuur uit en meng er de basilicum blaadjes door. Recept Hinleh curry pasta