Mirinsaus recept voor bij de dim sum

Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop

Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 2 eetlepels mirin
– 2 eetlepels rijst azijn
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel gehakte gember
– 80 gr zachte tofoe
– 80 gr wortel in kleine blokjes gesneden

Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop

Bereiding:
Meng mirin, rijstazijn, sojasaus,gember en de tofoe en draai er met behulp van een staafmixer een saus van.Voeg de wortel toe en plaats de kom in de koeling.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept