Mini quinoa cruesli muffins

Ingrediënten

50 gr cruesli
150 gr gekookte Quinoa
150 gr zelfrijzend bakmeel
50 gr walnoten fijngesneden
100 gr appel in kleine blokjes gesneden
50 gr gedroogde abrikozen in kleine blokjes gesneden
125 gr bruine basterdsuiker
1 tl bakpoeder
2 tl gemalen kaneel
1 tl gemalen kardemom
1 el zachte boter
snufje zout
merg van ½ vanillestokje
3 eieren
Boter en bloem om de vorm in te smeren

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Mini muffins met cruesli noten specerijen en quinoa

Verwarm de oven voor op 180c. Klop de eieren met de basterdsuiker  en het merg van de vanille luchtig in de keukenmachine.Zet de machine dan uit en voeg de walnoten, quinoa, appel , abrikozen, bakpoeder, kaneel, kardemom, boter, zout, havermout  en het bakmeel toe en roer dit goed door.Smeer een mini muffinvorm  in met boter en bestuif deze met bloem.Verdeel het deeg over de vorm en bak de mini muffins af op 180c in ongeveer 12-15 minuten.