Melkchocolade Ganache met anijs

Ingrediënten

3 dl room
10 gr anijszaad
140 gr roomboter in blokjes gesneden
1 eetlepel honing
2 theelepel anijszaad
500 melkchocolade gesmolten 31 %

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Doe de room in een pannetje en meng er de anijszaadjes, anijspoeder, honing en boter door.
Zet het pannetje dan op het vuur en breng dit aan de kook.
Zet dan het vuur lager en laat de room 1 minuutje zachtjes trekken.
Zet dan het vuur uit en meng er de gesmolten melkchocolade door.
Deze melkchocolade Ganache met anijs kun je zo gebruiken of voor vullingen evt op spuiten op een interieur.

Ook lekker advocaat ganache