Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Chocolade Koekjes » Melkchocolade Ganache met anijs
Melkchocolade Ganache met anijs
Ingrediënten
3 dl room
10 gr anijszaad
140 gr roomboter in blokjes gesneden
1 eetlepel honing
2 theelepel anijszaad
500 melkchocolade gesmolten 31 %
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Doe de room in een pannetje en meng er de anijszaadjes, anijspoeder, honing en boter door.
Zet het pannetje dan op het vuur en breng dit aan de kook.
Zet dan het vuur lager en laat de room 1 minuutje zachtjes trekken.
Zet dan het vuur uit en meng er de gesmolten melkchocolade door.
Deze melkchocolade Ganache met anijs kun je zo gebruiken of voor vullingen evt op spuiten op een interieur.
Ook lekker advocaat ganache
Ook lekker:
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de vietnamese manier
Rundvlees met rode peper recept uit de thaise keuken
Winter pasta met chorizo
Paling roken recept rookton
Kokos brood recept uit de caribische keuken pan de coco
Gekarameliseerde kip in vanillesaus recept uit de keuken van mauritius poulet caramelise avec vanille
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































