Mayonaise van tonijn met gember en sojasaus

Ingrediënten

1 zakje dasi no moto poeder ( te koop in de toko)
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels sap van gemarineerde gember
6 eidooiers als het kan gepasteuriseerd
3 eetlepels sushiazijn
5 dl zonnebloemolie
2 theelepels limoen
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Mayonaise van tonijn met gember en sojasaus

Doe de eidooiers, dasi poeder en de sushiazijn in een maatbeker. Zet dan de staafmixer erin en draai even los. Zet de staafmixer dan voluit en voeg beetje bij beetje de olie toe. Breng op smaak met sap van de gember, limoensap zout , peper en evt wat extra sojasaus.