Marsepein cheesecake dessert voor sinterklaasavond

Ingrediënten

850 gr mon chou kaas
150 gr witte basterdsuiker
merg van 1 vanillestokje
0,5 dl limoensap
9 eieren
1,5 dl amandelsiroop monin
150 gr marsepein in kleine stukjes gesneden
50 gr bloem
1 recept cheesecake bodem
1 recept speculaas merinque

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Marsepein cheesecake dessert voor Sinterklaasavond met speculaas merinque

Draai de marsepein samen met de amandelsiroop fijn in de keukenmachine. Doe de mon chou, suiker, limoensap, vanille en de bloem in de mengkom van de keukenmachine.Draai dit tot een gladde massa en voeg dan  de marsepein puree toe. Draai dit weer even door en voeg dan 1 voor 1 de eieren toe. Stort de massa van de marsepein cheesecake op de cheesecake bodem en bak de taart op 110c ongeveer 2,5 uur. Haal dan de Cheesecake uit de oven en stort deze op een rooster. Laat de marsepein cheesecake dan goed afkoelen en garneer af met de speculaas merinque vergeet niet de speculaas merinque af te branden .