Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Marsala sabayon met verse vijgen

Ingrediënten
3 st vijgen evt geschild in partjes gesneden
2 stuks eidooier
2 eetlepels suiker
0,5 dl Marsala wijn evt kun je ook een andere wijn gebruiken
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Heerlijk als dessert Marsala sabayon met verse vijgen
Doe de suiker samen met de eidooiers en de Marsala in een kom.
Klop dit au bain-marie op.
De sabayon is klaar als deze in volume in vermeerderd en een temperatuur van +/- 65 c heeft.
Schenk de warme sabayon dan over de vijgen en serveer er een mooie bol vanille-ijs bij.
Tip schenk bij de Marsala sabayon met verse vijgen een gekoeld glas Marsala.