Marsala sabayon met verse vijgen

Ingrediënten

3 st vijgen evt geschild in partjes gesneden
2 stuks eidooier
2 eetlepels suiker
0,5 dl Marsala wijn evt kun je ook een andere wijn gebruiken

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Heerlijk als dessert Marsala sabayon met verse vijgen

Doe de suiker samen met de eidooiers en de Marsala in een kom.
Klop dit au bain-marie op.
De sabayon is klaar als deze in volume in vermeerderd en een temperatuur van +/- 65 c heeft.
Schenk de warme sabayon dan over de vijgen en serveer er een mooie bol vanille-ijs bij.
Tip schenk bij de Marsala sabayon met verse vijgen een gekoeld glas Marsala.