Marinade voor geroosterde vis ikan panggang kelantan maleisische keuken

Ingrediënten

6 sjalotten fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel gemalen citroengras
2 theelepels sambal
1 theelepel suiker
1 theelepel zout
½ theelepel kurkuma
3 stuks limoenbladeren
olie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Marinade voor geroosterde vis naar Maleise recept

 

Stamp  alle ingrediënten fijn in een vijzel , of draai tot pulp in de keukenmachine.Maak 3 inkepingen aan elke zijde van de vis en  smeer alle bei de kanten met de pasta in.Marineer de vis 10 minuten in de pasta  en bak de vis daarna gaar in een pan of op een BBQ.Recept is voor 3 hele vissen.