Marinade voor geroosterde vis ikan panggang kelantan maleisische keuken

Ingrediënten

6 sjalotten fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel gemalen citroengras
2 theelepels sambal
1 theelepel suiker
1 theelepel zout
½ theelepel kurkuma
3 stuks limoenbladeren
olie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Marinade voor geroosterde vis naar Maleise recept

 

Stamp  alle ingrediënten fijn in een vijzel , of draai tot pulp in de keukenmachine.Maak 3 inkepingen aan elke zijde van de vis en  smeer alle bei de kanten met de pasta in.Marineer de vis 10 minuten in de pasta  en bak de vis daarna gaar in een pan of op een BBQ.Recept is voor 3 hele vissen.