Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Mango yoghurt sorbet met garam masala
Ingrediënten
1 tl kurkuma
1 tl verse gember geraspt
1 tl garam masala
5 dl yoghurt
1 dl water
1 mango schoongemaakt
200 gr glucosestroop
100 gr suiker
sap van een limoen
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Draai de mango fijn in een keukenmachine en doe dit in een pannetje. Voeg dan de gember, suiker, limoensap, garam masala, water en glucose stroop toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 2 minuten zachtjes inkoken. Zet dan het vuur uit giet de mangopuree door een zeefje en roer het vruchtvlees dat in het zeefje achterblijft er met een lepel door. Doe dit mengsel in de ijsmachine net zo lang totdat het een beetje begint te bevriezen. Voeg dan de yoghurt toe en draai door totdat alles bevroren is.
Ook lekker:
Visspiesjes uit noord vietnam street food cha ca nuong
Thaise sate recept satay kai, satay mou and satay kae
Vietnamese kip spiesjes van de bbq gemarineerd in limoenblad
Curry van zoet aardappel recept uit de keuken van sri lanka
Vis in specerijen recept sabut machli masala
Kip met koriander recept uit de indiase keuken murgh ka bharta
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































