Mango yoghurt sorbet met garam masala

Ingrediënten

1 tl kurkuma
1 tl verse gember geraspt
1 tl garam masala
5 dl yoghurt
1 dl water
1 mango schoongemaakt
200 gr glucosestroop
100 gr suiker
sap van een limoen

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Draai de mango fijn in een keukenmachine en doe dit in een pannetje. Voeg dan de gember, suiker, limoensap, garam masala, water en glucose stroop toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 2 minuten zachtjes inkoken. Zet dan het vuur uit giet de mangopuree door een zeefje en roer het vruchtvlees dat in het zeefje achterblijft er met een lepel door. Doe dit mengsel in de ijsmachine net zo lang totdat het een beetje begint te bevriezen. Voeg dan de yoghurt toe en draai door totdat alles bevroren is.