Mango yoghurt bavarois een mooie vulling voor taarten

Ingrediënten

500 gr mangopuree
7 bl gelatine
2 dl yoghurt
2,5 dl opgeslagen slagroom
125 gr suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Mango Yoghurt bavarois een mooie vulling voor taarten

Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water. Verwarm de mangopuree en de suiker in een pannetje en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager voeg de uitgeknepen gelatine toe en los dit goed op. Haal de pan van het vuur doe de massa in een kom en zet deze kom op ijs. Laat de massa afkoelen meng er voorzichtig de yoghurt en de  geslagen slagroom door en nu is de mango yoghurt bavarois klaar. Stort dit af op een taartbodem en zet dit in de koelkast. De de taart af met een laagje anijsgelei en decoreer met verse mango af .Deze basis kun je gebruiken om verschillende soorten bavarois te maken op basis van yoghurt.