Makreelfilet met gerookte paprika en knoflook filete de caballa con pimentÓn ahumado y el ajo

Ingrediënten

- 4 st makreel filet
- 1 eetlepel pimenton de la Verra ( gerookte paprika poeder)
- 3 teentjes knoflook fijngesneden
- 1 eetlepel verse tijm
- 3 eetlepelolijfolie
- zout en peper
- 4 limoenpartjes

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Makreelfilet met gerookt paprika en knoflook Spaans recept

Hoe maak je dit gerecht?

Makreelfilet met gerookt paprika en knoflook Spaans recept

Bereiding:
Meng de pimenton de la Verra samen met de knoflook, tijm, olijfolie,zout en peper door elkaar in een kom. Marineer hier de vis mee en laat deze minimaal 2 uur marineren. Gril de vis gaar en serveer met wat limoenpartjes.