Makreel in banaanblad ikan pangang streetfood indonesië

Ingrediënten

2 verse makrelen schoongemaakt en in 8 moten gesneden
voor de marinade
rasp van een limoen
5 limoenblaadjes
5 rode pepers fijngesneden zonder het zaad
1 eetlepel kurkuma
2 stuks limoengras fijngesneden
1 eetlepel verse gember fijngesneden
5 sjalotten fijngesneden
1 dl kokosmelk
8 stukjes banaanblad

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Makreel gebakken in banaanblad naar Indonesische recept

 

Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en draai fijn in een keukenmachine. Marineer hier de makrelen mee en laar dit minimaal 30 minuten marineren.Pak de vis in het bananenblad en maak er pakketjes van.

Rooster de vis op de BBQ of gaar deze in de oven.