Makreel gestoofd in kokosmelk en gerookte paprika recept uit de jamaicaanse keuken run down

Ingrediënten

500 gr makreel schoongemaakt en in stukken gesneden
1 st laurierblad
1 theelepel Creole kruidenmix
2 sjalotten fijn gesneden
2 teentjes knoflook fijn gesneden
6 takjes tijm
2 trostomaten in stukjes gesneden
1 blikje kokosmelk
1 eetlepel gerookte paprika
25 gr geraspte kokos
1 rode peper fijn gesneden
1 eetlepel peterselie fijn gesneden
zonnebloemolie
zout en peper

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook, peper en ui kort aan. Voeg dan de tomaten, laurier en tijm toe en bak dit kort mee. Blus af met de kokosmelk en voeg de paprikapoeder toe. Breng dit aan de kook zet het vuurlager en voeg de vis toe. Kook de vis zachtjes gaar en voeg dan de kokos en peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper. Recept Creole kruidenmix