Mais knoflook brood recept voor de bbq workshop big green egg grill dome soulfood

Ingrediënten

100 gr maismeel
1 zakje droge gist
1 dl warm water
2 theelepels knoflookpoeder
3 eieren
4 eetlepels olijfolie
150 gr mais gepureerd
1 theelepel zout
20 gr geraspte kaas
1 ui fijngesneden
1 paprika, fijngehakt
50 gr katenspek fijngesneden
2 theelepels Cajun kruiden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Meng de gist met het warme water in een kom.Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en meng dit goed door elkaar dek de kom af en laat dit 15 minuten rusten.Haal het beslag dan uit de kom en verdeel het in 20 gelijke bolletjes.Druk de bolletje plat en bak ze op de pizzasteen gaar in de Big Green Egg.Serveer het Corn Bread warm met wat kruidenboter en het bourbon bacon spiesje erop.