Madeleine met romero rozemarijn en honing recept

Ingrediënten

200 gr honing
9 eieren
375 gr bloem
10 gr bakpoeder
250 gr gesmolten boter
1 eetlepels rozemarijn naaldjes gesneden
zeste van 1 limoen
200 gr Romero rozemarijn in blokjes gesneden

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Meng honing, eieren, bloem, bakpoeder,tijm en zeste in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en roer dit goed door. Dek de kom af met plastic en zet dit 1 uur in de koeling. Vul de madelaine vormpjes met dit beslag en druk in elk vormpje wat kaasblokjes. Bak de madelaine af op 180c in ongeveer 15 minuten.