Madeleine met romero rozemarijn en honing recept

Ingrediënten

200 gr honing
9 eieren
375 gr bloem
10 gr bakpoeder
250 gr gesmolten boter
1 eetlepels rozemarijn naaldjes gesneden
zeste van 1 limoen
200 gr Romero rozemarijn in blokjes gesneden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Madeleine met Romero rozemarijn en honing

Meng honing, eieren, bloem, bakpoeder,tijm en zeste in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en roer dit goed door. Dek de kom af met plastic en zet dit 1 uur in de koeling. Vul de madelaine vormpjes met dit beslag en druk in elk vormpje wat kaasblokjes. Bak de madelaine af op 180c in ongeveer 15 minuten.