Linzensalade recept met een arabische tintje

Ingrediënten

- 200 gr linzen gaar gekookt
- 3 trostomaten in blokjes gesneden zonder het vel
- 1 dl groentebouillon
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden
- 1 ui fijn gesneden
- 2 theelepels pimenton de la verra
- 1 theelepel komijn poeder
- 1/2 theelepel zout
- 1 eetlepel koriander fijn gesneden
- 1eetlepel platte peterselie fijn gesneden
- 1 eetlepel minttopjes fijn gesneden
- sap van een citroen
- zonnebloemolie
- olijfolie
- zout en peper.

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van linzen met gerookte paprika mint en limoen

Hoe maak je dit gerecht?

Salade van linzen met gerookte paprika mint en limoen

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en uien kort aan. Voeg dan de tomaten, pimenton de la verra, komijn, zout, koriander, peterselie, groentebouillon en de mint toe en breng dit aan de kook. Voeg dan de gekookte linzen toe zet het vuur lager. Kook dit zachtjes in totdat bijna al het vocht verdampt is. Breng op smaak met olijfolie zout en .