Linzen met citroengras en kaffir-limoenblaadjes

Ingrediënten

1 el olie
4 stuks sjalotjes in plakjes gesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 rode pepers in plakjes gesneden
500 gr linzen
7,5 dl groentebouillon
8 kaffir-limoenblaadjes
2 stengels citroengras in stukjes van 2,5 cm licht gekneusd
2 el sojasaus
1 rasp van 1 citroen

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Linzen met citroengras en limoenblad uit de Indiase keuken

Bereiding:

Laat de olie in een pan heet worden, voeg sjalotjes, knoflook en pepers toe en bak door.Voeg de linzen en groenten bouillon toe en breng aan de kook.Roer de limoenblaadjes, citroengras,citroenrasp en de sojasaus erdoor.Zet het vuur zacht en laat dit 20 minuten doorpruttelen.Roer af en toe om te voorkomen dat de linzen aan de pan gaan vastplakken, afhankelijk van de linzen zul je evt nog bouillon moet toevoegen zodat ze niet droog koken.