Limoncello cake

Ingrediënten

2 eieren
2 dl volle yoghurt
200 gr suiker
4 el olie
rasp van 1 citroen
1 dl Limoncello
230 gr bloem
3 tl bakpoeder
½ tl zout
merg van 1/2 vanillestokje

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je Limoncello cake makkelijk en lekker recept

Doe de eieren, yoghurt, suiker, olie, merg van het vanillestokje,   citroenrasp en limoncello  in een kom en roer goed door.Voeg dan de bloem, bakpoeder en het zout toe en meng dit tot een glad beslag.Verwarm de oven voor op 170c.Besmeer een cakevorm met boter en stort het cakemengsel hierin.Bak de cake gaar in 35 minuten op 165c.