De lekkerste roze koeken met chocolade

Ingrediënten

300 g zachte roomboter
300 g suiker
merg van ¼ vanillestokje
300 g bloem
6 eieren
150 gr donkere chocolade in stukjes gesneden
Fondant
300 g poedersuiker
roze kleurstof

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

De lekkerste Roze koeken met chocolade maak je zelf

Klop de boter met de suiker luchtig in een keukenmachine. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng goed door. Voeg dan de bloem en de chocolade toe en meng goed door. Verdeel het beslag over de silicone matjes en bak de koekjes af op 175c in ongeveer 20 minuten. Haal de koekjes dan uit de oven en laat even afkoelen. Haal ze een voor een door het fondant.